RESIDENCIALFONTSCALDES

RESIDENCIAL FONTSCALDES és un establiment destinat a la residència no assistida per a usuaris no dependents. Concretament, seran persones amb TMS, que es valen per sí mateixes. Les seves edats estaran compreses entre els 18 i 65 anys.
Ocupa la totalitat d'un edifici de 1.041 m2 dividit en 4 plantes amb dues entrades, amb ascensor i escala d'ús exclusiu, tenint també zona enjardinada.

(Click per ampliar)

L'accés a l'establiment està pensat per a facilitar l'entrada i sortida de persones i mobiliari.
La porta d'entrada principal està composta per dues portes, amb rampa, passamans i elements antilliscants.
Tant la rampa d'accés com les escales, passadissos i altres recorreguts interiors, disposen de passamans adaptats per a la possible utilització dels usuaris que ho necessitin.

La porta d'entrada, té l'obertura en direcció a la sortida, amb l'objectiu de ser utilitzable en cas d'evacuació.
Disposem d'un sistema elèctric d'il·luminació per a que, en un moment de transició, quedin il·luminats tos els accessos.
Igualment, aquest establiment posseeix un ascensor digital amb capacitat per a sis persones i per descomptat, que facilita la mobilitat dins de la llar residència.

L'edifici, de forma rectangular, té unes dimensions de solar de 14.00x17.25 ml, i una alçada màxima de 9.50 ml en façana.
Aquest establiment està compost per planta baixa més tres pisos, amb una superfície construïda de 1041.24m2 i una superfície útil de 863.34 m2.

La distribució d'espais per plantes queda com segueix:

PLANTA BAIXA:
Vestíbul - Recepció - Despatx direcció - Menjador/Sala d'estar - Serveis higiènics (homes i dones) - Cuina - Magatzem de neteja - Jardí i terrassa - Bugaderia - Espai per animals - Sala de calderes.

 

PLANTA PRIMERA:
Habitació exterior doble sense bany (1) - Habitació exterior individual amb bany (1) - Habitacions exteriors dobles amb bany (6) - WC comú complet i adaptat - Infermeria - Magatzem.

 

PLANTA SEGONA:
Habitació exterior doble sense bany (1) - Habitació exterior individual amb bany (1) - Habitacions exteriors dobles amb bany (6) - WC comú complet - Magatzems (2).

La llar residència disposa d'una correcta instal·lació i evacuació d'aigües residuals, en la qual tots els desaigües estan connectats a la xarxa pública de clavegueram.
La instal·lació elèctrica disposa de circuits independents, il·luminació d'emergència i senyalització en les sortides. També té un dispositiu contra incendis.
Els serveis higiènics, de cuina, de bugaderia, així com instal·lacions de calefacció i elements d'extinció, compleixen la normativa exposada en el DOGC.

Per a facilitar la comoditat i el confort dels usuaris i el bon funcionament del centre, disposem de les següents instal·lacions:

- Megafonia
- Fil musical.
- Conexió de televisió per a cada usuari.
- Extensions telefòniques en les dependencies mes utilitzades.
- Passamans i barres de seguretat en recorreguts interiors i banys.
- Bany geriàtric primera planta.